Digidiagnostiikka suoritettu!

26 vuoden, eli yli neljännesvuosisataisesta historiasta huolimatta RehPolin jatkuvana tavoitteena on aina ollut kehittyminen. Haluamme aina parantaa valmistusprosessejamme, jotta asiakkaamme voisivat tuntea iloa laadukkaista ikkunoista ja ovista sekä sujuvasta tilausprosessista.

Digitalisaatiotasomme kehittäminen on painopistealueemme tuotantoprosessiemme tehostamisessa. Otimme mukaan ammattilaiset TJO Konsultatsioonidista, jotta voisimme analysoida kehitystarpeemme kyseisellä alueella ja ymmärtää, missä määrin automatisoida ikkunan tai oven kaltaisen perinteisen tuotteen valmistus ja parantaa yrityksen digitaalisaation tasoa.

Jo päivittäistä toimintaa kartoittaessamme näimme useita mahdollisuuksia, miten tehostaa tuotantoprosessiamme ja saimme paljon hyviä ideoita siitä, millaisia resursseja tulisi käyttää laadun parantamiseen ja prosessin onnistuneempaan hallinnointiin. Olemme aloittaneet muutostenteon ja toivomme, että siitä hyötyvät työntekijämme, asiakkaamme ja meitä ympäröivä ympäristö.

Digidiagnostiikka suoritettiin Viron talous- ja viestintäministeriön sekä Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuksen tuen (9 999,50 €) avulla.

Jaga postitust: