Header image

PVC-IKKUNAT

RehPolin PVC-ikkunat ovat erittäin kätevät ja käyttäjäystävälliset – ikkunat avautuvat sivulle pesua varten, ylhäältä tuuletusta varten ja myös mikrotuuletusta varten. Käytämme PVC-ikkunoiden valmistukseen Euroopan suurimman PVC-profiilivalmistajan, Profine Groupin, KÖMMERLING-huippuprofiileja, jotka takaavat sisätiloissa miellyttävän sisustuksen ja erittäin hyvän lämmöneristyksen. Valikoimassa on kolme ikkunajärjestelmää:

  • Ultra 88 DK
  • Comfort 76 DK
  • Optimum 70 DK

Kyseisten ikkunajärjestelmien ero on lämmöneristyksessä, joka johtuu karmin eri syvyyksistä, 88 mm, 76 mm ja 70 mm. Mitä paksumpi karmi, sitä paremmin lämpöä eristäviä eristyslaseja on mahdollista käyttää.

PVC-ikkunoita on mahdollista tilata eri värisävyissä, puujäljitelmällä tai jollain muulla miellyttävällä muotoilulla – valikoima on erittäin laaja.

Ultra 88 DK

Ultra 88 DK -ikkunassa on käytössä Kömmerlingin uusi profiilijärjestelmä 88MD, jossa on toiminallinen muotoilu ja kauniit mittasuhteet. Kömmerling 88MD on 7-kammioinen keskitiivistetty profiilijärjestelmä, jonka karmin syvyys on 88 mm ja lämmönläpäisykerroin Ufon-karmissa jopa 0,93 W/m2K. Keskitiivistetyt profiilit estävät ilman liikkumisen karmikammiossa ja vähentävät merkittävästi lämpöhäviötä. Helakammion keskitiivisteen lisäksi 88MD-järjestelmässä on myös eristyslasin alla oleva keskitiiviste karmeissa, mikä vähentää tiivistyneen veden muodostumista eristyslasin huoneenpuoleiseen pintaan. Keskitiivistetyt profiilit takaavat hyvän suojan tuulelta sekä sateelta ja lisäävät ikkunan äänieristystä. Keskitiiviste myös suojaa helaympyrää ulko-olosuhteilta ja lisää helan toimintavarmuutta.

Uusi 88MD -järjestelmä mahdollistaa enintään 56 mm paksujen eristyslasien käytön. 48 mm vakiopaketilla ikkunan U-arvoksi voidaan saavuttaa ikkunan mitoista riippuen alle 0,8 W/m2K. Tämä ikkuna täyttää joka tapauksessa myös passiivitaloille asetetut vaatimukset.

Comfort 76 DK

Comfort 76 DK -ikkunassa on käytössä Kömmerlingin profiilijärjestelmä 76AD. Kyseessä on lämmöneristykseltään hieman matala-arvoisempi ikkuna kuin Ultra 88 DK -ikkunamme, mutta ikkunassa on kuitenkin täysin hyvät lämpöarvot. Ikkunassa on samanlainen toiminnallinen muotoilu ja kauniit mittasuhteet. Comfort 76 DK:ssa on 5 profiilikammiota ja siinä ei ole keskitiivistettä, mutta lämmönkestävyysarvo Ufigati-karmissa on kunnollinen, 1,1 W/m2K. Koska eristyslasi muodostaa suurimman osan ikkunan pinnasta, ikkunan U-arvo on yleensä 0,7–1,0W/m2K. Kyseessä on tällä hetkellä suosituin ikkunajärjestelmä, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan!

Optimum 70 DK

Optimum 70 DK:ssa on käytössä Kömmerlingin profiilijärjestelmä 70. Kyseisessä profiilijärjestelmässä on myös 5 kammiota, kuten Comfort 76 DK-ikkunassa, mutta kapeamman profiilin takia siihen ei voida laittaa niin paksua eristyslasia kuin ikkunaan, jonka karmi on 76 mm. Kyseessä on yksinkertainen ikkunajärjestelmä, jota käytetään paikoissa, joissa lämmöneristys ei ole niin tärkeää kuin asuinrakennuksissa. Ufon-karmin lämmönläpäisykerroin on 1,3 W/m2K.

Kyseinen ikkuna voi kuitenkin saavuttaa myös U-arvon 1,0 W/m2