Header image

Ikkunat

AS REHPOL valmistaa ikkunoita sekä puusta, puu–alumiinista että PVCːstä, joten tuotevalikoimastamme löytyvät jokaiseen rakennustyyppiin sopivat ikkunat. Ikkunatyypin valinta riippuu ennen kaikkea asiakkaan tyylimausta sekä rakennuksen arkkitehtonisesta ratkaisusta. Vanhempaan rakennukseen sopii yleensä paremmin puuikkuna, mutta jos halutaan huoltovapautta ja nykyaikaisempaa ulkonäköä, vaihtoehtoina ovat puu–alumiini-ikkunat tai PVC-ikkunat. Suosittelemme aina kiinnittämään enemmän huomiota yleiskuvaan kuin perinteisiin käsityksiin.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat Saksassa kehitetyt suositut ikkunajärjestelmät, joita valmistamme lähinnä Baltian ja Skandinavian markkinoille. Tehtaassamme valmistettavat ikkunat ovat toimivia, toimintavarmoja ja CE-sertifioituja.

Erilaisten ikkunatyyppien lisäksi ikkunoihin on mahdollista valita erilaisia. Valmistamme kaikki ikkunat mittatilaustyönä asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavasti. Ystävällinen ja ammattitaitoinen myyntitiimimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.