Header image

PUUIKKUNAT

Puuikkuna on ajaton valinta, joka antaa jokaiselle julkisivulle ilmettä ja tarjoaa silmäniloa myös sisustuksessa. Rehpolin puuikkunat ovat kätevät ja helppohoitoiset. Ikkunat avautuvat sivulle pesua varten, ylhäältä tuuletusta varten ja myös mikrotuuletusta varten. Erittäin miellyttävä tuuletusjärjestelmä on tehnyt kyseisistä ikkunoista Euroopan suosituimmat.

Puu on perinteinen luonnollinen materiaali, jonka laatu rakennusmateriaalina on teknologian kehityksen ansiosta huomattavasti korkeampi kuin ennen. Nykyisin ikkunoiden valmistamiseen käytetään ainoastaan liimapuuprofiileja, jotka ovat ominaisuuksiltaan erittäin vakaita ja takaavat tuotteiden laadun ja pitkän käyttöiän. Yleensä käytetään oksatonta sormijatkettua männystä valmistettua liimapuuta, mutta valikoimassa on myös sormijatkamaton mänty-, tammi- jne.

Ikkunat saavuttavat kestävyyden kunnollisella ja laadukkaalla viimeistelyllä. Maaleina käytetään ympäristöystävällisiä Teknosen vesiliukoisia maaleja. Laajan värivalikoiman ansiosta on mahdollista löytää täydellisesti julkisivuun sopiva värisävy, ja kokeneet ammattilaisemme valmistavat mittatilaustyönä myös hankalimmat tekniset ratkaisut.

Puuikkuna on kestävä, käyttäjäystävällinen ja esteettisesti nautittava – puun kauneus luo viihtyisyyttä jokaiseen sisustukseen.

RehPol IV-78 DK

RehPol IV-78 DK -puuikkuna on sisäänpäin avautuva ja erittäin käyttäjäystävällinen ikkunajärjestelmä. Ikkuna avautuu sivulle pesua varten, ylhäältä tuuletusta varten ja myös mikrotuuletusta varten, jos kahva käännetään 45 asteen kulmaan. Erittäin kätevä tuuletusjärjestelmä on tehnyt kyseisestä ikkunasta Euroopan suosituimman. Kyseinen ikkunatyyppi on myös helppo huoltaa, sillä vain kaksi pintaa tarvitsee pesua– ulko- ja sisäpinta.

RehPol IV-78 DK valmistetaan 78 mm:n paksuisista liimapuuprofiileista, jotka ovat ominaisuuksiltaan erittäin vakaita ja takaavat ikkunoiden korkean laadun ja pitkän käyttöiän. Valmistamme puuikkunoita lähinnä sormijatketusta mäntyliimapuusta, mutta valikoimassa on myös sormijatkamaton mänty-, tammi- ja merantiliimapuu jne.

Ikkunat saavuttavat kestävyyden kunnollisella ja laadukkaalla viimeistelyllä. Maalatut ikkunat viimeistellään kolmessa vaiheessa: kyllästäminen, pohjamaalaus ja maalaus. Maaleina käytetään ympäristöystävällisiä vesiliukoisia Teknose maaleja ja värisävyvalikoima on erittäin laaja. Läpinäkyvän pintaviimeistelyn viimeistelyprosessi on seuraava: kyllästäminen, pohjamaalaus–petsaus, glaze-maalilla päällystäminen.

RehPol IV-78 DK -ikkunaan on mahdollista valita erilaisia lisävarusteita – tuuletusventtiilit, koristelistat, erilaiset kahvat jne. Ystävällinen ja ammattimainen myyntitiimimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

RehPol IV-92 DK

RehPol IV-92 DK -puuikkuna on sisäänpäin avautuva ja erittäin käyttäjäystävällinen ikkunajärjestelmä. Ikkuna avautuu sivulle pesua varten, ylhäältä tuuletusta varten ja myös mikrotuuletusta varten, jos kahva käännetään 45 asteen kulmaan. Erittäin kätevä tuuletusjärjestelmä on tehnyt kyseisestä ikkunasta Euroopan suosituimman. Kyseinen ikkunatyyppi on myös helppo huoltaa, sillä vain kaksi pintaa tarvitsee pesua– ulko- ja sisäpinta.

RehPol IV-92 DK valmistetaan 92 mm:n paksuisista liimapuuprofiileista, jotka ovat ominaisuuksiltaan erittäin vakaita ja takaavat ikkunoiden korkean laadun ja pitkän käyttöiän. Valmistamme puuikkunoita lähinnä sormijatketusta mäntyliimapuusta, mutta valikoimassa on myös sormijatkamaton mänty-, tammi- ja merantiliimapuu jne.

Ikkunat saavuttavat kestävyyden kunnollisella ja laadukkaalla viimeistelyllä. Maalatut ikkunat viimeistellään kolmessa vaiheessa: kyllästäminen, pohjamaalaus ja maalaus. Maaleina käytetään ympäristöystävällisiä ja vesipohjaisia Teknose maaleja ja värisävyvalikoima on laaja. Läpinäkyvän pintaviimeistelyn viimeistelyprosessi on seuraava: kyllästäminen, pohjamaalaus–petsaus, glaze-maalilla päällystäminen. Pintaviimeistelyltään läpinäkyviä ikkunoita käytetään usein sisustuselementteinä.

RehPol IV-92 DK -ikkunajärjestelmään voidaan asentaa paremmin lämpöä eristävät eristyslasit, sillä paksumpi karmi mahdollistaa myös paksumpien eristyslasien asentamisen. Paremman lämmöneristyksen lisäksi kyseinen ikkunatyyppi mahdollistaa myös paremman äänieristyksen käyttämällä siihen tarkoitettuja erityislaseja. Tavallisten lasien lisäksi käytössä ovat kaikki Euroopassa käytössä olevat erityislasit, kuten turvalasit, aurinkosuojalasit, läpinäkyvyyttä rajoittavat lasit jne.

RehPol IV-92 DK -ikkunaan on mahdollista valita erilaisia lisävarusteita – tuuletusventtiilit, koristelistat, erilaiset kahvat jne. Ystävällinen ja ammattimainen myyntitiimimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

Rustical

On olemassa paljon rakennuksia, jotka tarvitsevat tyyliltään arkkitehtonisesti vanhemmat ikkunat. RehPolis on kehittänyt sitä varten ympäristöllisesti arvokkaille ja arkkitehtuuriltaan klassisille rakennuksille Rustical-sarjan ikkunat. Ikkunoiden ulkosivut on profiloitu historiallisella ilmeellä ja alumiinisen nykyaikaisen vesinokan tilalla on käytetty puista vesinokkaa.

Rustical-tuotesarjan perheeseen kuuluu 3 erilaista ratkaisua:

Rustical 1

Rustical 1 – puinen vesinokka on kiinnitetty karmiin erityisellä kiinnityslistalla. Se mahdollistaa jatkossa vesinokan helpon huollon tai vaihdon. Ikkunaprofiileissa on vakiokorkeudet.

Rustical 2

Rustical 2 – puinen vesinokka on kiinnitetty karmiin historiallisten perinteiden mukaisesti. Ikkunaprofiileissa on vakiokorkeudet.

Rustical 3

Rustical 3 – puinen vesinokka on kiinnitetty karmiin historiallisten perinteiden mukaisesti. Ikkunaprofiilien korkeuksia on madallettu korostaen erityisesti historiallisen ikkunan ulkonäköä.

Kaikkien Rustica-ikkunoiden sisäpuolella olevan lasilistan voi myös tilata profiloituna. Vakioratkaisussa sisäpuolella oleva lasilista on sileä, kuten normaalissa ikkunassa.