Header image

PUU-ALUMIINI-IKKUNAT

Rehpolin puu-alumiini-ikkunoissa toiminnallisuus ja kestävyys yhdistyvät puun lämpöön ja kauneuteen. Ulkopuolelta säänkestävä ja huolloton, sisältä esteettinen ja lämmin puu, joka lisää viihtyisyyttä jokaiseen sisustukseen.

Puu-alumiini-ikkunat valmistetaan liimapuuprofiileista ja päällystetään ulkoa koko laajuudeltaan alumiiniprofiileilla, jotka takaavat ikkunoiden korkean säänkestävyyden ja erittäin pitkän käyttöiän.

RehPolin puu-alumiini-ikkunat avautuvat sisäänpäin ja ovat erittäin käyttäjäystävällisiä.  Ikkuna avautuu sivulle pesua varten, ylhäältä tuuletusta varten ja myös mikrotuuletusta varten. Erittäin kätevä tuuletusjärjestelmä on tehnyt kyseisestä ikkunasta Euroopan suosituimman. Rehpolissa valmistettuja puu-alumiini-ikkunoita on myös erittäin kätevä ja helppo huoltaa.

RehPol käyttää puu-alumiini-ikkunoiden alumiiniprofiileina Stemeseder Gmbh profiilijärjestelmiä. Kyseessä on yksi Euroopan johtavia profiilivalmistajia. Stemeseder myös maalaa kaikki profiilit, mikä antaa huomattavasti laadukkaamman tuloksen verrattuna kilpaileviin profiileihin. Kaikilla maalatuilla profiileilla on SEASIDE-protection, sillä laadukas maalaaminen on erittäin tärkeää juuri rannikkoalueilla, joilla suolainen meri-ilma voi ruostuttaa profiilit, joiden maalikerros on huonompi.

Valmistamme puu-alumiini-ikkunoita ja -ovia kahdessa eri järjestelmässä – 92 mm syvällä karmilla REHPOL IV-78 DK-A ja 106 mm syvällä karmilla REHPOL IV-92 DK-A.

IV-78 DK-A -puu-alumiini-ikkunat

RehPol IV-78 DK -puu-alumiini-ikkuna on sisäänpäin avautuva ja erittäin käyttäjäystävällinen ikkunajärjestelmä. Ikkuna avautuu sivulle pesua varten, ylhäältä tuuletusta varten ja myös mikrotuuletusta varten, jos kahva käännetään 45 asteen kulmaan. Erittäin kätevä tuuletusjärjestelmä on tehnyt kyseisestä ikkunasta Euroopan suosituimman. Kyseinen ikkunatyyppi on myös helppo huoltaa, sillä vain kaksi pintaa tarvitsee pesua– ulko- ja sisäpinta.

RehPol IV-78 DK valmistetaan 78 mm:n paksuisista liimapuuprofiileista, jotka on ulkopuolelta koko laajuudelta päällystetty alumiiniprofiileilla, jotka takaavat ikkunoiden korkean laadun ja pitkän käyttöiän. Alumiiniprofiileina RehPol käyttää lähinnä Stemeseder Gmbh -profiilijärjestelmiä. Kyseessä on yksi Euroopan johtavia profiilivalmistajia. Stemeseder myös maalaa kaikki profiilit, mikä antaa huomattavasti laadukkaamman tuloksen verrattuna kilpaileviin profiileihin. Kaikilla maalatuilla profiileilla on SEASIDE-protection, sillä laadukas maalaaminen on erittäin tärkeää juuri rannikkoalueilla, joilla suolainen meri-ilma voi ruostuttaa profiilit, joiden maalikerros on huonompi. Käytämme puu-alumiini-ikkunoissa puuna sormijatkettua mäntyliimapuuta, mutta valikoimassa on myös sormijatkamaton mänty-, tammi- ja merantiliimapuu jne. Teemme ikkunoiden sisäpuolen puupinnan viimeistelyn asiakkaan toivetta ja valittua värisävyä vastaavasti käyttämällä ympäristöystävällisiä vesiliukoisia maaleja.

RehPol IV-78 DK -ikkunaan on mahdollista valita erilaisia lisävarusteita – tuuletusventtiilit, koristelistat, erilaiset kahvat jne. Ystävällinen ja ammattimainen myyntitiimimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.

IV-92 DK-A -puu-alumiini-ikkunat

RehPol IV-92 DK puitalumiiniumaken on sissepoole avanev väga kasutajasõbralik aknasüsteem. Aken avaneb küljele pesuks, ülevalt tuulutuseks ja kui käepide 45 kraadise nurga alla keerata, siis lisaks ka mikroventillatsiooniks. Ülimalt mugav tuulutussüsteem on teinud sellest aknast populaarseima Euroopas. Lisaks on seda aknatüüpi ka lihtne hooldada, sest pesta tuleb vaid kahte pinda – sisemist ja välimist.

RehPol IV-92 DK -puu-alumiini-ikkuna on sisäänpäin avautuva ja erittäin käyttäjäystävällinen ikkunajärjestelmä. Ikkuna avautuu sivulle pesua varten, ylhäältä tuuletusta varten ja myös mikrotuuletusta varten, jos kahva käännetään 45 asteen kulmaan. Erittäin kätevä tuuletusjärjestelmä on tehnyt kyseisestä ikkunasta Euroopan suosituimman. Kyseinen ikkunatyyppi on myös helppo huoltaa, sillä pesua tarvitsee vain kaksi pintaa – ulko- ja sisäpinta.

RehPol IV-92 DK-A:n ja IV-78 DK-A -ikkunajärjestelmien erona on se, että IV-92 DK-A -ikkunajärjestelmään voidaan asentaa paremmin lämpöä eristävät eristyslasit, sillä paksumman karmin ansiosta siihen voidaan asentaa myös paksummat eristyslasit. Paremman lämmöneristyksen lisäksi kyseinen ikkunatyyppi mahdollistaa myös paremman äänieristyksen käyttämällä siihen tarkoitettuja erityislaseja. Tavallisten lasien lisäksi käytössä ovat kaikki Euroopassa käytössä olevat erityislasit, kuten turvalasit, aurinkosuojalasit, läpinäkyvyyttä rajoittavat lasit jne.

RehPol IV-92 DK valmistetaan 92 mm:n paksuisista liimapuuprofiileista, jotka on ulkoapäin koko laajuudelta päällystetty alumiiniprofiileilla, jotka takaavat ikkunoiden korkean laadun ja pitkän käyttöiän. RehPol käyttää alumiiniprofiileina lähinnä  Stemeseder Gmbh profiilijärjestelmiä. Kyseessä on yksi Euroopan johtavia profiilivalmistajia. Stemeseder myös maalaa kaikki profiilit, mikä antaa huomattavasti laadukkaamman tuloksen verrattuna kilpaileviin profiileihin. Kaikilla maalatuilla profiileilla on SEASIDE-protection, sillä laadukas maalaaminen on erittäin tärkeää juuri rannikkoalueilla, joilla suolainen meri-ilma voi ruostuttaa profiilit, joiden maalikerros on huonompi. Käytämme puu-alumiini-ikkunoissa puuna sormijatkettua mäntyliimapuuta, mutta valikoimassa on myös sormijatkamaton mänty-, tammi- ja merantiliimapuu jne. Teemme ikkunoiden sisäpuolen puupinnan viimeistelyn asiakkaan toivetta ja valittua värisävyä vastaavasti käyttämällä ympäristöystävällisiä vesiliukoisia maaleja.

RehPol IV-92 DK-A -ikkunaan on mahdollista valita erilaisia lisävarusteita – tuuletusventtiilit, koristelistat, erilaiset kahvat jne. Ystävällinen ja ammattimainen myyntitiimimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun.